L O A D I N G
blog banner

Takzvané „challenge“ hýbou světem internetu.

Zní to šíleně, ale přesně tomuhle se říká challenge a lidé se u toho natáčí a poté to sdílí na sociálních sítích. A ano tohle je to, co dnešní svět internetu přímo žere! Hlavně školáci a starší se to nemohou nabažit a natáčejí stále další a další videa.

politá žena

Jako malí jste určitě taky mezi kamarády měli něco jako výzvy. Třeba kdo vyleze výš na strom nebo kdo obzvoní nejvíce zvonků v ulici a při tom ho nikdo nechytne. Dnešní výzvy jsou ale o kus dál a patří k nim i focení nebo natáčení se a následně sdílení na internetu. Čím více shlednutí potom video má, tím lepší požitek z dobře odvedené práce potom je.

 

Před nedávnem jsem začala vídat spoustu fotek které ukazují pád a člověka ležícího na zemi a kolem něj spousta poházených věcí. Ano tak přesně to je jedna z nynějších výzev. Aneb vyfoť se s tím, co máš, ukaž, jak bohatý jsi. Jsi vášnivý sběratel tenisek? Tak kolem sebe poházej spousty tenisek, lehni si mezi ně jako bys upadl a popros kamaráda ať tě vyfotí. A pak už jen sdílej na webu a čekej super ohlasy!

 

Tohle ale určitě ještě není tak provařená výzva jako třeba Ice Bucket Challenge. V překladu výzva ledového kyblíku, ano přesně tady je řeč o tom, jak na sebe lidé vylévají kyblík se studenou vodou a následně čekají na lajky a komentáře. Ze všech výzev ale mě osobně nejvíc zaujalo kouzlo, co se předvádí domácím mazlíčkům, převážně psům. Jejich reakce na danou situaci je komická, a proto baví celý svět internetu.

zabalený pes v dece

Už jste například viděli, jak slečna stojící ve futrech držíc před sebou deku a za dekou sedí čekající pes se pokusí udělat challenge, ve které má za onou dekou zmizet, ale místo toho se praští do futer a lehne k zemi? Že ne? Tak to určitě musíte vidět a tohle není první ani poslední video, které stojí za shlédnutí, tak šup a místo dnešní ulice v televizi si pustťe nějakou tu challenge.

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup