L O A D I N G
blog banner

Co nabízí online jazykové kurzy?

Jste časově vytížení a nemáte možnost pravidelně každý týden jednou či dvakrát docházet na nějaký kurz do jazykové školy? Bydlíte na vesnici či v menším městě a bylo by pro vás obtížné někam dojíždět? Jste maminka na mateřské dovolené, která se chce i v období péče o miminko ve volných chvílích vzdělávat a zaměstnávat svou hlavu něčím jiným než jen péčí o dítě a po návratu do práce pak nabídnout zaměstnavateli lepší jazykové vzdělání? Zjistili jsme pro Vás, jaké jsou možnosti online studia cizích jazyků na internetu.

tabule

Samozřejmostí je rozličná nabídka studia anglického jazyka. Vybrat si ale můžete i z jiných jazyků, například němčiny, francouzštiny, ruštiny, španělštiny či italštiny. Kurzy jsou určeny jak začátečníkům, tak i pokročilejším studentům. Autoři Vám slibují individuální, efektivní výuku, kterou navíc můžete absolvovat z jakéhokoliv místa, kde jste právě online. Lákavě zní sliby tipu, že za pouhých dvacet minut denně studia dosáhnete viditelného pokroku, případně, že Vás učení bude bavit tak jako nikdy předtím.

předpověď

Jak bude kurz probíhat a co Vám přinese?
Kurzy jsou tedy koncipovány tak, aby Vás co nejvíce zaujaly a bavily. Jejich obsahem jsou rozličná cvičení, videolektor, interaktivní slovník či zobrazení vašich průběžně dosažených výsledků. Výjimkou není ani mobilní zobrazení pro chytré telefony a tablety. Na konci kurzu byste měli být schopni nejen rozumět anglickým slovíčkům a větám, ale také psát a dokonce i mluvit. V průběhu kurzu vyplníte několik rekapitulačních testů a celý kurz bývá uzavřen tzv. velkým testem.

učení

Některé kurzy na internetu jsou zcela bezplatné, pokud se však zaměříte na ty certifikované, připravte se, že vás roční kurz bude stát zhruba mezi dvěma a třemi tisíci korun. Studentům se nabízí i levnější varianty. Placené kurzy většinou nabízí možnost alespoň jedné lekce zdarma, abyste měli možnost udělat si bližší představu o tom, jak je kurz koncipován a zda Vám bude vyhovovat. A dále pak podstoupíte tzv. vstupní test, díky kterému si ujasníte, na jaké jazykové úrovni se vlastně nacházíte a jak náročný kurz si vybrat. 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup